Resultaten voor openingstijden helmond centrum

 
openingstijden helmond centrum
Openingstijden Kruidvat Helmond opentot.nl.
Openingstijden dichtstbijzijnde Kruidvat winkels. In de omgeving van Helmond zijn in de categorie Drogisterij de volgende winkels openingstijden gevonden.: Kruidvat, Veestraat 8, Helmond. Kruidvat, Nieuwveld 49, Helmond. Kruidvat, Hoofdstraat 146, Helmond. Kruidvat, Dorpsstraat 29, Aarle Rixtel. Kruidvat, Brouwhorst 38, Helmond.
Winkelen Gemeente Helmond.
Helmond heeft een divers winkelaanbod. In het centrum vindt u grotere winkelketens, daarbuiten zijn er nog diverse winkelcentra met supermarkten. Kijk op de website van Helmond centrum voor meer informatie. Elke zaterdag is er 8.30 uur en 16.00 uur markt en elke woensdagochtend tussen 8.30 uur en 12.30 uur.
Koopzondag Helmond 2018 Koopzondagen.NET.
De gemeente Helmond kent verder nog drie grote dorpen: Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. Stiphout en Mierlo-hout waren eerst zelfstandige gemeentes, maar zijn door herindelingen mij Helmond gevoegd. De bezienswaardigheden in Helmond zijn: Kasteel Helmond, Sint-Lambertuskerk en de Onze Lieve Vrouwe Kerk. De winkelgebieden van Helmond zijn: centrum Helmond en het combicentrum.
Koopzondagen 2018 Helmond Centrum.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest. Vorig bericht Alle berichten Volgend bericht. Stad sinds 1232. Meest recente berichten. Carnaval in Helmond Centrum. Helmond Stad van het doen. 5701 RV Helmond. winkelen helmond centrum parkeren helmond centrum uitgaan helmond centrum.
Helmond Openingstijden en winkels in Helmond.
Voor een boodschap bij bijvoorbeeld een supermarkt, drogist of slijterij kun je terecht in een winkelcentrum waaronder winkelcentrum Brouwhorst. Nieuwe meubels kun je vinden bij een woonboulevard zoals woonboulevard Helmond. Bij ons vind je de openingstijden van al deze winkels en locaties in Helmond.
Helmond Centrum Winkelen Horeca Cultuur Uitgaan.
Carnaval in Helmond Centrum. Bekijk alle winkels in Helmond Centrum. Bekijk alle verswinkels in Helmond Centrum. Helmond Stad van het doen. Bezoek een evenement in Helmond Centrum. Met de trein of met de auto of met de fiets. Stad sinds 1232.
Kerst in Helmond Centrum! Helmond Centrum.
Kerst in Helmond Centrum! De decembermaand is in volle gang en dat betekent tijd voor kerst in Helmond Centrum! Koopzondag 17 december.: Op de koopzondag van 17 december zijn de winkels geopend van 1200: uur tot 1700: uur. De bezoekers worden getrakteerd op heerlijke kerstkransjes en het kerstmannenorkest speelt de leukste kerstnummers. Ook kun je een bezoek brengen aan een geheel duurzame kerstmarkt aan het Lambertushof tussen 12.00-16.30u. Deze markt wordt georganiseerd door Groen4Life en is gratis toegankelijk. Woensdag 20 december.: Vanaf 20 december is de schaatsbaan geopend op de Markt. Jong en oud, groot en klein, iedereen is welkom op de schaatsbaan! Entreeprijzen: Entree voor de hele dag: 350, Schaatsen huren: 350, Kluisje huren: 150. De schaatsbaan zal van 20 december 2017 tot en met 7 januari 2018 dagelijks geopend zijn van 10.00 tot 23.00 uur. Op de volgende data kent de schaatsbaan aangepaste openingstijden.:
Koopzondag in Helmond Openingstijden.nl.
De koopzondagen van winkels in Helmond zie je terug op deze pagina. Zo zie je direct of je op koopzondag in Helmond terecht kunt bij je favoriete winkel. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden.

Contacteer ons