Een afspraak maken Gemeente Helmond.
Ga naar stap 2. Locatie en tijdstip stap is volledig ingevuld 2 Locatie en tijdstip stap is nog niet volledig ingevuld Locatie en tijdstip. Kies een locatie waar u de afspraak wilt laten plaatsvinden. Kies vervolgens een geschikte datum en tijd.
Ondernemer Gemeente Helmond.
Rotary Nieuwjaarsconcert 2018. Lees meer nieuws. Frans Joseph van Thielpark 1. 5707 BX Helmond. Telefoon: 14 0492. Buiten Nederland: 31 0492-587777. De Stadswinkel werkt alleen op afspraak. Maak een afspraak. Proclaimer en toegankelijkheidsverklaring. Pas uw font-groote aan via de browser.
Contact opnemen met de gemeente Gemeente Helmond.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de gemeente Helmond.: Melding doen of klacht indienen. Wilt u een melding openbare ruimte indienen, bijvoorbeeld over defecte straatverlichting, losliggende stoeptegels, zwerfafval of een rioolverstopping? Of heeft u een klacht over de gemeente of een medewerker van de gemeente?
Bekendmakingen 27 december Gemeente Helmond.
Woensdag 27 december 2017. Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 27 december 2017. Op de informatiepagina vindt u serviceberichten van gemeente Helmond en de verplichte bekendmakingen van deze week omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen, verkeersbesluiten, enz.
Nieuws Gemeente Helmond.
De heer Joost Verspaget heeft op donderdag 1 februari 2018 de Stadspenning van de gemeente Helmond ontvangen bij zijn afscheid van de Stichting Jongeren In Beweging Brengen JIBB en de Stichting Jong Helmond Lekker Gezond. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Elly Blanksma van den Heuvel in de Westwijzer in Helmond.
Stad Gemeente Helmond.
Jouw Centrum van Helmond. Sport en recreatie. Stad in cijfers. Bekendmaking Helmonder van het jaar 2017. Nieuwe Stadskunstenaar van Helmond: Thomas Pieters. Helmondse evenementen goed gewaardeerd. Lees meer nieuws. Frans Joseph van Thielpark 1. 5707 BX Helmond. Telefoon: 14 0492.
Afval en Milieu, inwoners Gemeente Helmond.
Lever het vet of de olie daarom in bij een gele container. Als er gladheid wordt voorspeld door vorst of sneeuwval, gaan medewerkers van Blink een samenwerkingsverband van gemeente Helmond en Suez op pad om de wegen sneeuw en ijsvrij te houden.
Nieuwe Stadsgids beschikbaar Gemeente Helmond.
Bekijk de Stadsgids online via de website www.lokaaltotaal.nl/gidsen/helmond. Liever een papieren exemplaar? Vanaf donderdag 28 december kunt u een papieren Stadsgids afhalen op 17 plekken in de stad. Bekijk op www.helmond.nl/stadsgids welke plekken dit zijn. Frans Joseph van Thielpark 1. 5707 BX Helmond.

Contacteer ons