Op zoek naar winkels open helmond?

 
winkels open helmond
Openingstijden Elzas Passage. Openingstijden Elzas Passage.
Klik hier voor een overzicht van onze events, koopzondagen en afwijkende openingstijden in 2018 en bekijk hier de openingstijden per winkel. Bekijk hier de openingstijden per winkel. Ma Do 0800-1900.: Een nieuwe outfit shoppen op zondag? Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in de Elzaspassage.
Koopzondagen 2018 Helmond Centrum.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest. Vorig bericht Alle berichten Volgend bericht. Stad sinds 1232. Meest recente berichten. Carnaval in Helmond Centrum. Helmond Stad van het doen. 5701 RV Helmond. winkelen helmond centrum parkeren helmond centrum uitgaan helmond centrum.
Koopzondag in Helmond VVV De Peel.
Kunst en Cultuur. Eten en Uitgaan. Winkels en Dienstverlening. Markten en Koopzondagen. Vergaderen met verblijf. Koopzondag in Helmond. 25 februari koopzondag. zondag 25 februari 2018. 25 februari is het koopzondag in Helmond Centrum. Gezellig winkelen op zondag in Helmond Centrum.
Winkels Helmond Centrum.
Op Op Voordeelshop Helmond. La Scala Damesmode. Knippen 10 Euro. Zapolski Food Center. Dere Stomerij Kledingreparatie. Stad sinds 1232. Meest recente berichten. Carnaval in Helmond Centrum. Helmond Stad van het doen. 5701 RV Helmond. winkelen helmond centrum parkeren helmond centrum uitgaan helmond centrum.
Koopzondag Helmond 2018 Koopzondagen.NET.
Mocht een koopzondag in Helmond niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag! Bekijk ook alle Winkels Helmond. Koopzondag Helmond data onder voorbehoud Plaats/Regio Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec. Centrum Helmond Deel van winkels open.
Winkelen Gemeente Helmond.
Kijk op de website van Helmond centrum voor meer informatie. Elke zaterdag is er 8.30 uur en 16.00 uur markt en elke woensdagochtend tussen 8.30 uur en 12.30 uur. Meer informatie leest u op de website van De Helmondse markt. Winkels mogen op zon en feestdagen open zijn.
Kerst in Helmond Centrum! Helmond Centrum.
Kerst in Helmond Centrum! De decembermaand is in volle gang en dat betekent tijd voor kerst in Helmond Centrum! Koopzondag 17 december.: Op de koopzondag van 17 december zijn de winkels geopend van 1200: uur tot 1700: uur. De bezoekers worden getrakteerd op heerlijke kerstkransjes en het kerstmannenorkest speelt de leukste kerstnummers.
Koopzondag in Helmond Openingstijden.nl.
February 2018 Ma Di Woe Do Vrij Za Zo. Locatie 2: Elke zondag koopzondag. In de gemeente Helmond mag de detailhandel op zondagen geopend zijn. De meeste supermarkten zijn elke zondag open, evenals bouwmarkten, winkelboulevard Engelseweg en een aantal andere winkels.

Contacteer ons