Meer resultaten voor museum helmond

 
museum helmond
Museum Helmond Startpagina Facebook.
Lizzy trouwt op 21 april in Kasteel Helmond in een prachtige, kleurrijke en op haar maat gemaakte trouwjurk van Vlisco stof. Lizzy won eerder een wedstrijd uitgeschreven door Museum Helmond. De Vlisco jurk is te zien tm 21 oktober in de trouwtentoonstelling Voor elkaar gemaakt over bijna een eeuw trouwen in Kasteel Helmond trouwjurk vlisco kleurrijk prachtig colours beautiful weddingdress castle helmond wedding textile madeforyou madeforeachother.
Museum Helmond Home.
Openingstijden / opening hours Museum Helmond Kasteel Helmond en Kunsthal is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00. Locatie parkeren / location and parking Museum Helmond is gevestigd in de grootste waterburcht van Nederland en in de moderne Kunsthal.
Museum Helmond kunst expositie Helmond museum tentoonstelling.
In dit kleine museum stap je terug in de tijd. Je komt hier alles te weten over de distributie van. 1 review 83% vindt dit leuk. Helmond Gemeentemuseum Helmond Kasteel van Helmond. Dit prachtige kasteel is een van de twee museumlocaties van Gemeentemuseum Helmond.
Museum Helmond locatie Kunsthal VVV De Peel.
Vergaderen met verblijf. Museum Helmond locatie Kunsthal. Museum Helmond locatie Kunsthal. De Kunsthal van het Museum Helmond maakt onderdeel uit van het zogenaamde Boscotondocomplex in de binnenstad van Helmond. Sinds 1999 bezit het museum een collectie werken rondom Cobra en Ecole de Paris.
Helmond: musea, tentoonstellingen activiteiten WhichMuseum.
De volgende kortingen en kortingskaarten zijn geldig in Helmond. 1 museum Een pas voor jongeren tot 30 jaar voor korting op toegangskaarten voor diverse culturele activiteiten. 1 museum Een kaart die de houder van de kaart onbeperkte toegang geeft tot meer dan 400 musea in Nederland.
Gemeentemuseum Helmond Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Hotels in de buurt van EDAH Museum Helmond. Hotels in de buurt van De Gaviolizaal Het Draaiorgelmuseum. Hotels in de buurt van Het Industrieel Atrium. Hotels in de buurt van KidsPlaza kinderspeelpaleis Helmond. Hotels in de buurt van Helmond Museum.
Edah Museum Een route van toen naar nu!
Het EDAH Museum werd geopend op 22 april 2005 in het bijzijn van het gemeentebestuur van Helmond en de directie van Laurus. Op 23 en 24 april 2005 werd het EDAH Museum geopend voor publiek. Het Edah Museum in Helmond.

Contacteer ons