Op zoek naar de wissen helmond?

 
de wissen helmond
Helmond-Noord Wikipedia.
In dezelfde omgeving ligt zwembad de Wissen. Plaatsen in de gemeente Helmond Hoofdplaats: Helmond. Wijken: Brandevoort Brouwhuis Dierdonk De Groene Loper Helmond Centrum Helmond-Noord Helmond-Oost Helmond-West Mierlo-Hout Rijpelberg. Buurtschappen: Berenbroek Croy De Weijer Diepenbroek Geeneind Kloostereind Kranenbroek Kruisschot Helmond Kruisschot Stiphout Medevoort Overbrug Rijpelberg Scheepstal.
Zwembad Laco De Wissen op de kaart van Helmond. Plattegrond van Zwembad Laco De Wissen in Helmond Zoover.
Ben je benieuwd naar de exacte lokatie van Zwembad Laco De Wissen in Helmond? Bekijk dan hieronder op de kaart waar deze accommodatie precies ligt. Je krijgt daarbij ook alle accommodaties te zien die binnen een straal van 1 kilometer liggen.
Gemeentegids Helmond Laco Helmond Sportcentrum de Wissen.
Laco Helmond Sportcentrum de Wissen. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Keizerin Marialaan 1, 5702 NR Helmond. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Voeg toe aan je mobiel. Helmond Organisaties en verenigingen S Sportscholen fitness.
Openingstijden van Laco De Wissen in Helmond.
Hulp nodig bij het vinden van Laco De Wissen in Helmond? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Laco De Wissen in Helmond.
Helmond Wikipedia.
Zorgcentrum De Eeuwsels. Zorgcentrum De Pannehoeve. Midgetgolfbaan De Warande. Stichting Speeltuin Leonardus, speeltuin in de binnenstad van Helmond. Theater t Speelhuis. De Veldhoeve, kinderboerderij in Helmond. Het Warande Park, park in de buurt van het centrum. De Wissen, zwembad en sportschool.
Welkom bij Helmondse Reddingsbrigade De Reddingsklos.
Ongevallen na te spelen? Baantjes te zwemmen op zaterdag in Helmond? Bij reddingsbrigade De Reddingsklos kan het allemaal! Iedere zaterdag van 1 uur tot kwart voor 4 zwemmen wij bij Laco de Wissen in Helmond. Daar worden verschillende lessen gegeven.
Zwembad De Wissen De Helmondse Watervrienden.
In de volksmond bekent als zwembad De Wissen. U kunt ons clublokaal vinden aan de lange gang met kleedlokalen gele deur aan de rechter kant na de kassa tussen de brievenbussen na kleedlokaal 4 aan de rechter kant. LACO Sportcentrum Helmond.
De weblog van Helmond Perry: De Braak en De Wissen. Perry: De Braak en De Wissen De weblog van Helmond.
Dat de Wissen niet meer voldoet is duidelijk. Maar ik vind niet dat de gemeente er meer geld in moet steken dan een kleine subsidie per kind per zwemles. Ook vind ik dat de supporters/bezoekers en sponsors dat nieuwe stadion voor Helmond Sport dan maar moeten betalen.

Contacteer ons